Бауырдан дайындалған котлет

Керекті заттар:
500 г бауыр
1 дана жуа
1-2 тіс сарымсақ
1 дана жұмыртқа
5 ас қасық манная крупа
Тұз, қара бұрыш
Қуыру үшін өсімдік майы

Дайындалуы:
Бауырды, пиязды және сарымсақты еттартқыштан өткізіп, жақсылап араластырамыз. Тұз, бұрыш себеміз және жұмыртқа қосып, араластырамыз. Манная крупаны қосып, араластырамыз. Қоспаны 30-40 минутқа қоя тұрамыз.Табадағы майға әр котлет үшін 1 ас қасықтан салып, екі жағын да жақсылап қуырамыз.

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика