Құрамы:

Ет – 500 гр.
Картоп – 1 кг.
Пмяз – 250 гр.
Курдюк – 90 гр.
Тəтті болгар бұрышы – 500 гр.
Баклажан – 400 гр.
Қызанақ – 500-600 гр.
Петрушка – 1 бума
Тұз – 2 ас қасық

Дайындалуы:

Қазанға бірінші слой қылып курдюкты саламыз. Оны пласт қылып тураймыз. Үстіне ет саламыз, бірақ ірі қылмаңыз. Үшінші слой — жартылай дөңгелектеп туралған пияз.
Ары қарай картоп қосыңыз. Егер майда болса бүтіндей, егер ірі болса екіге бөліңіз. Сосын баклажанды ірі дөңгелектеп туралған. Ары қарай тəтті бұрыш, оны тазалап, 4 ке бөліңіз.
Соңғы слой — қызанақ. Тұз қосып, үстінен аскөк себіңіз. Қақпағын жауып, орташа отқа қоямыз. Арада 1,5 сағат өткен соң тағам дайын. Ас болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика