Қажетті заттар:
-картоп
-тұз
-дәмдеуіштер
-күнбағыс майы

Жасалуы:
-картопты теркадан өткіземіз, қалыңдығы 2 мм болсын (терканын улкен формасынан өткізіңіз, суретте көрсетіп өттім)
-теркадан өткен картопты, крахмалы кетуі үшін суға салыңыз. Судан алып, қағаз салфетка үстіне қойып, суын кептіріңіз
-қайнап тұрған майға картопты, шамалы алтын түске енгенге дейін қуырыңыз, шамалы, қатты емес
-куырылған картопты, пісіруге арналған кағаз үстіне қойып, тұз, приправалар себіңіз (екі жағынан да)
-200 градуста ысытылған духовкаға 4-5 минут пісіріңіз. Чипсы дайын! Ас болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика