Құрамы:

2 стақан ұн
1 дана жұмыртқа
70гр сары май
4 ас қасық қаймақ
0,5 стақан қант
ас содасы
тұз

Креміне:

170гр сүзбе (творог)
2 ас қасық қант
1 ас қасық қаймақ
1 дана жұмыртқа (ақуызы)
1 ас қасық ұн

Дайындалуы: Қамырды илеп, жаямыз. Дөңгелектеп кесіп, ортасына салмасын саламыз. Бетіне жұмыртқаның сарысын жағамыз. 200 градуста 18-20 мин пісіреміз. Ас болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика