Мармелад

Құрамы:

1.құмшекер — 2 ас қасық
2. желатин 15 гр
3. қалауы бойынша шырын (мен шие шырынын пайдаландым)

Дайындалу әдісі:

1. Шие шырынын алып, табақшаға құйып, отқа қоямыз. 2. Секер саламыз. 3. Әрдайым араластырып отыру керек. 4. Ысыған соң, желатин саламыз. 5. Араластырып отырамыз, қатты ысытып, бірақ қайнатып емес, газден аламыз. 6. 2 сағатқа мұздатқышқа салп қоямыз. 2 сағаттан соң.
7. Қалауынша кесіп, үстіне секер себеміз.
мен асығыс жасадым. қалауы бойынша гүл секілді етіп немесе дөңгелетіп әдемілетіп кесе беруге болады Астарыңыз дәмді болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика