Мясо по-французский тағамы

Құрамы:

500г- тартылған ет(фарш)
200г -пияз(ұсақтап туралған)
350г- картоп
150г сыр
Тұз,бұрыш,зелень
4-5ас қ.майонез
1шт -перец

Жасалуы:
1.Фарш пен пиязды араластырып,тұз,бұрыш сеуіп табаға жаямыз
2.картопты ашып,жіңішкелеп дөңгелектеп тураймыз. Тұз,бұрышпен араластырамыз,фарштың үстіне жаямыз
3.Майонез жағамыз(2қасық)
4.Духовкаға 220°с 40мин пісіреміз
5.Сыр теркадан өткізіп сеуіп,зелень және перецпен әсемдейміз. Аздап суыған соң кесеміз.
Бұл тағамның жасалуының бірнеше варианты бар.

Яндекс.Метрика