Салат қарбыз бөліктері

Құрамы:

Тауық еті- 300-400 грамм,

шампиньоны – 300 грамм,
пияз- 1-2 бас,
Жұмыртқа- 2-3 шт.,
Қызанак — 2-3 шт.,
Қияр – 2-3 шт.,
Ірімшік(сыр твердый) – 100-150 грамм,
Оливки (без косточек).

Дайындалуы:

1. Тауық етін суға пісіріп алып уақтап тураймыз .
2. Шампиньонды пиязды төртбұрыштап турап майға қуырамыз.
3. Жұмыртқаны суға пісіріп алып үккіштен өткіземіз.
4. Қабат -қабат орналастырамыз: Тауық еті — майонез — шампиньон қурылған пияз бен бірге, майонез– жұмыртқа — майонез.
5. Сәндеу үшін : помидор — уақтап турап, Қияр – соломка етіп + Аскөк (н\е Ақжелкен), Ірімшік(сыр) – үккіштен өткіземіз, оливки.
Салат дайын.
Ас болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика