Керекті заттар:

180гр сливочные берега сары майы;
250мг қатық (кефир);
1 жұмыртқа;
0,5 шай қасық ас содасы;
сәл тұз;
ұн (шамамен 3 стақан-ау).

Дайындалуы:

Салмасы: 3 шай кеселік плов. Кәдімгі зира, куркумасы бар палау әзірлеп жатқан сияқты боласыз да, әдетінше күрішке су құясыз. Где-то 10 минутта күріш толығымен суды сіңіріп алмайды ма, сол мезетте шаxплов процесі басталып кетеді…яғни, «толық піспеген шикі палауды» противень үстінде жайылып тұрған қамырға аударып, қамыр үстін фантазияңызша әсемдейсіз ! Қамыр бетіне шикі жұмыртқаны жағып, 150 градус пеште 1 сағат, 100 градус пеште 30мин.

Пікір жазу

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика