Қажетті өнімдер:

Лаваш үшін:

1 стакан сүт
ұн
тұз
дрожь

Iшiне:

2 пияз
300 гр фарш
сәбіз

Ашытқыны жылы суға ерiтiнiз. Көпiршiктене бастаған кезде, сүтке қосыңыз. Тұз бен ұн қосып жұмсақ қамыр илейміз. 30 минутқа жылы жерге қойып қойыңыз. Қамыр көтерілгенше, фарш пен пиязды қуырыңыз, сәбіз қосып араластырыныз. Көтерілген қамырдан аз-аздан бөліп, улкен шелпектер жайыңыз. Майсыз табада асты үсті қызарғанға дейін пісіресіз. Дайын лаваштарға еттен қойып, ораңыз.

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика