Құрамы:

Ұн – 300 г.
Лимон шырыны – 5 мл.
Қант – 60 г.
Жұмыртқа – 1
Сода – 2 г.
Айран- 400 мл.
Какао ұнтағы – 40 г.
Күнбағыс майы – 60 мл.

Алдымен лимон шырынын, қант пен жұмыртқаны жақсылап араластырып аламыз.

Одан соң оған ұн, сода мен какао ұнтағын және соңынан айранды қосамыз.

Ұн қосылғаннан кейін жақсылап араластырып отыруды ұмытпаймыз.

Дайындағанымыз қою болуы керек.

Тұрғызбай, тез қуыруға кірісеміз. Алдымен майды қыздырып алып, құймақты екі жағынан да жақсылап қыздырып қуырамыз.
Асыңыз дәмді болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика