Қамырына:

Қаймақ 4 ас қасық
Жұмыртқа 2 дана
Қант 2 ас касык
Сары май 100 гр
Қопсытқыш 1шәй касык
Ұн

Қоспасына:

Сүзбе калағаныңызша
Қант 2 ас қасық

Дайындалуы:

Майды ерітіп, оған жұмыртқа мен қант қосып араластырамыз. Қаймақты саламыз. Ұн мен қопсытқышты салып жұмасө қамыр илейміз. Қамыр жұмсақ болса, сочниктерде жұмсақ болады. Қамырымызды 10 минуттай орап қоямыз. Қоспасына сүзбе мен қантты араластырып аламыз. Жұмыртқа қоссақта болады. Қаймақ салсада сүзбе тамаша бірігеді. Қамырды домалақ қылып, кесіп ортасына қоспаны саласыз. Қамырды жартылай жабамыз, қоспасы арасында болады. Үстен жұмыртқаның сарысын жағамыз. 200 градусқа 30 минут пісіреміз. Ас болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика