Түрік самсасы

Керекті заттар:

2 пиала ұн
1 пиала айран
Сода 1,5 шай қасық
Жұмыртқа 2 шт
Маргарин 200 грамм
Фарш

Песочное тесто

Айранға сода араластырамыз,
Басқа ыдысқа маргаринмен 2 пиала ұнды араластырып, кейіннен жұыртқа, 1 шым-шым туз, жаңағы айранды құямыз. Керегінше және ұн салып, жұмсақ қамыр илеп, 20 минутқа демалдырып коямыз
Кейнен керек формага салып,арасына фарш салып пісіреміз. Түрік самсасына
Щедрое лето марг колдансаңыз, қамыр песочное болады.
Ал,пампушка болса, камыр жұмсақ болады.

­­

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика