Қуырылған тауық еті

Қажетті заттар:
-тауык еті
-тұз
-қара бұрыш
-крахмал
-өсімдік майы

Жасалуы:
-тауық етін улкен бөліктерге бөліңіз
-әр бөлікті тұздап, бұрыш себіңіз (екі жағынан да)
-онан соң тауық етіне крахмалды себіңіз (екі жағынан да)
-қызып тұрған сковородкаға 1 см биіктікте өсімдік майын құйып, қыздырыңыз
-қызған соң оған тауық етін салып, әр түсін 5-6 минут қуырып алыңыз
-егер тауық еті қытырлақ болсын десеңіз, қуырылған еттерді қайтадан (сары түске енгенге дейін) қуырыңыз
(білмейтіндер үшін: крахмал-тауық етінің іші құрғақ болып қалуына жол бермейді)
Тауық еті дайын! Ас дамді болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика