Венстер печеньесі

Керекті заттар:

Маргарин – 250гр
Жұмыртқа – 2 шт
Ас содасы – 0,5 шәй қасық
Секер- 1 стақан
Ұн – 1-1,5 стақан
Варенье (қалауыңыз бойынша) – 1 стақан


Тұз – шымшым

Дайындалуы:

Буға маргаринді ерітеміз. Үстіне жұмыртқа, қант, ас содасы, тұз саламыз. Ұнды илеп салып қамыр илейміз. Қамырды 2ге бөлеміз. 1 бөлігін (аздау бөлігін) мұздатқышқа 15 минутқа салып қоямыз. 2 ші бөлігін жайып майланған противеньге саламыз. Үстіне варенье жағып шығамыз. Мұздатқыштан 2 ші бөлігін алып вареньенин үстінен үккіштен өткізіп шығамыз да пешке 30 минутта 180 С та пісіріп аламыз. Суытып бөліктерге бөліп ұсынамыз

Яндекс.Метрика