Венстер печеньесі

Керекті заттар:

Маргарин — 250гр
Жұмыртқа — 2 шт
Ас содасы — 0,5 шәй қасық
Секер- 1 стақан
Ұн — 1-1,5 стақан
Варенье (қалауыңыз бойынша) — 1 стақан


Тұз — шымшым

Дайындалуы:

Буға маргаринді ерітеміз. Үстіне жұмыртқа, қант, ас содасы, тұз саламыз. Ұнды илеп салып қамыр илейміз. Қамырды 2ге бөлеміз. 1 бөлігін (аздау бөлігін) мұздатқышқа 15 минутқа салып қоямыз. 2 ші бөлігін жайып майланған противеньге саламыз. Үстіне варенье жағып шығамыз. Мұздатқыштан 2 ші бөлігін алып вареньенин үстінен үккіштен өткізіп шығамыз да пешке 30 минутта 180 С та пісіріп аламыз. Суытып бөліктерге бөліп ұсынамыз

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика