Керекті нәрселер:

🔸 2 ст сүт
🔸 1,5 ст ұн
🔸 2 шт жұмыртқа
🔸 50 гр секер
🔸 бір шөкім тұз
🔸 0,5 ш.к. сода

Жасалуы:

Жұмыртқаларды қантпен, тұзбен жақсылап былғаймыз. Содан кейін, сүтті, ұнді, соданы қосамыз да, тагы былғаймыз. Жарты сағаттай тесто тұруы кажет, бетін салфетка н\е сүлгімен бетін жауып қоямыз. Болған соң, қайтадан араластырамыз. Сковородканы майлап, кыздырып тестоны ас қасыкпен құямыз.Орта деңгейдегі отпен алтын сиякты түске дейін пісіреміз (суреттегіндей). Оладьи дайын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика