Маковник

Қоспалары:

4 жұмыртқа
1 ст. шекер
125 гр. сары май
1 ст. мак
1 ст.л. разрыхлитель
1 ст. ұн

Дайындалуы:

Макты 5 минут қайнатыңыз, сосын қақпағын жауып 20 минут бұрқылдатыңыз.
Сарысын шекер жəне маймен араластырамыз, мак пен ұн қосамыз, калауыңызша жүзім мен жаңғақ қоссаңыз болады.
Қамырды майланған қалыпқа қойып, маковикті 30-40 минут 180 градустық температурада ұстаңыз.
Ас болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика