Құмырадағы тауық етінен жасалған палау

Құрамы:

🔹 Тауық саны — 1 д,
🔹 Сәбіз — 1 д,
🔹 Жуа — 1 д,
🔹 Күріш — 6 шай қасығы,
🔹 Тұз,
🔹 Май,
🔹 Қоспа (тауық еті үшін)

Дайындау:

1. Етке қоспа жағып, табада бұқтырамыз.
2. Сәбіз бен пияз қосамыз.
3. Үш құмыраға етті салып, екі ас қасық күріштен қосамыз.
4. Су қосып, дуxовкаға саламыз.

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика