Пирожки

✔ Құрамы:
➖ Сүт (жылы) — 2 стақан
➖ Сұйық май — 0,5 стақан
➖ Қант — 2 асқасық
➖ Тұз -1 шай қасық
➖ Кефир— 1 касык
➖ Ұн — жұмсақ қамыр илеуге болатындай қажет

✔ Салындысы:
➖ Картоп
➖ Май
➖ Сүт
➖ Тұз
✔ Дайындау жолы:

Жылы сүтке сұйық май, тұз, қант, ашытқы,ұн салып, жұмсақ қамыр илейміз. Бетін жауып, көтерілгенше күтеміз. Ашыған қамырымызды үстелге аударып, бөліктерге бөлеміз. Алып, жаямыз. Ортасына картоп езбесін саламыз да жабыстырып, қызған майда қуырамыз

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика