Піспенан

✔ Құрамы:

-Жұмыртқа сарысы 2шт
-Шекер 1кесе
-Сары май 50гр
-сметана кесе
-Разрыхлитель 1ч.л
-Ұн

✔ Дайындау жолы:

✔ Жұмыртқа сарысына шекерді араластырып, артынша сары майды (комн темп)қаймақты салып тағы араластырамыз да ұнмен разрыхлитель салып ,қолға жабысатындай тесто жасаймыз!
Дайын тестомызды өз қалауыңызша формаға келтіріп,духовкаға салып пісіріп аласыз!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика