Самса

✔ Құрамы:

— қамыр
➖ ұн
➖ дрожь
➖ жұмыртқа
➖ тұз
➖ су
— қоспасы/начинка
➖ фарш
➖ жуа
➖ тұз
➖ бұрыш
➖ жұмыртқа

✔ Дайындалуы:

✔ Қамырды аталмыш заттардан дайындап, жылы жерде 30 минут ұстаймыз. Жарты сағаттан соң қамырды тағы бір қайтарып, 1 сағатқа жылы жерге қоямыз. Қамыр көтерілген соң, қоспаны арасына салып, бүреміз. 180 градус ыстық пеште пісіреміз.
Қосымша: Қоспа ретінде үккіштен өткен асқабақ, сәбіз, туралған қырыққабат т.б. пайдалануға болады.

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика