Торттардың бетіне арналған шоколадты соус

 

Құрамы:

Какао — 2 асқасық
Шекер — 3 асқасық
Қаймақ — 2 асқасық
Сары май — 50 гр.

Дайындалуы:
Ыдысқа шекер, какао, қаймақ және майымызды салып, араластырып, отқа қоямыз. Үнемі араластырып отырып, барлығы біркелкі қою соус болғанша отты өшірмей араластыра береміз. Соус қызып, қайнауға жақын қалғанда, отты өшіріп, соусты ыстықтай сүзгіштен өткізіп, салқындағанша араластырып отырамыз. Соус салқындағаннан кейін ғана, торттардың бетіне құя берсеңіз болады. Соусты салқындату үшін тоңазытқышқа қоюдың керегі жоқ, себебі соус салқыннан бірден қоюланып қалады да, беті қатып қалады.

 

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика