Творог-жеміс десерт

Ингредиенты:

500 г – майсыз жұмсақ творог
300 г – майлылығы аз қаймақ
Шекер – қалауыңызша
30 г – желатин (жылдам еритін)
Кез келген жеміс (құлпынай жəне банан)
Формасы шамамен 26 см (шамамен 300 г)

Жасау жолы

1. Творогты шекермен араластырыңыз.
2. Қаймақты шекермен араластырыңыз. Жемістерді жуып, форманың түбіне салыңыз.
3. Желатин дайындаңыз. (сыртындағы нұсқауы бойынша) Творог+қаймақ қосып, араластырыңыз. Сұйық масса пайда болады.
4. Творог-қаймаққа желатинді жұқа етіп құйып шығыңыз. Араластырыңыз. Дайын болған сұйықтықты барлық жеміске бірдей етіп құйыңыз.
5. Тоңазытқышқа 1-2 сағатқа қойыңыз
6. Тоңазытқыштан алып, бір бір порциядан кесіңіз.
Ас болсын!

Яндекс.Метрика