✔ Құрамы:

➖кант — 2 ас қасық
➖ Желатин 15 гр
➖ Қалауы бойынша шырын (мен шие шырынын пайдаландым)

✔ Дайындау жолы:

Шие шырынын алып, табақшаға құйып, отқа қоямыз.Асыңыз дәмді болсын! Секер саламыз. Әрдайым араластырып отыру керек. Ысыған соң, желатин саламыз. Араластырып отырамыз, қатты ысытып, бірақ қайнатып емес, газден аламыз. 2 сағатқа мұздатқышқа салп қоямыз. 2 сағаттан соң, қалауынша кесіп, үстіне секер себеміз. Мармелад жасаймыз мен асығыс жасадым. Қалауы бойынша гүл секілді етіп немесе дөңгелетіп әдемілетіп кесе беруге болады.