Трубочкалар

 

Слоённое тесто құрамы:

0,5л.мұздай су
1жұмыртқа
200гр.маргарин
жарты лимон суы
4 стакан ұн

Дайындалуы:

Маргаринді ұнға ірі теркадан өткізіп, араластырамыз. Мұздай суға 1жұмыртқаны, лимон суын құйып, араластырамыз.Осы дайын суды ұнға құйып,қатты күш салмай илейміз .Дайын қамырды 2-ге бөліп, тоңазытқышқа 2сағатқа қоямыз.Одан кейін фотодағыдай 1см.қалыңдықта жайып,кесеміз де конустарды орап,180гр.қызарғанша пісіреміз.

Заварной крем

Құрамына керек заттар:

2 жұмыртқа ағы(белогы)
0,5ст.қант
Жарты лимон
Жарты стаканнан сәл төмендеу су.

Дайындалуы:

Газға суды қойып,қантты саламыз.Араластырып,бірінші көпіршік пайда болғанда,лимон суын құямыз. Осы кезде миксермен белокты взбивать етеміз,қою болғанда ,дайын ыстық сиропты құйып,суығанша ммксерлеймиз.Болды,крем дайын, трубочкалардың ішін кондитерский мешокпен толтырамыз.

Ас дәмді болсын!!!