Алма мен өріктен соус

Қоспалары:

Өрік — 400 г
Алма — 400 г
Ақ пияз — 2 шт.
Шекер — 250 г
Шарап уксусы — 100 мл
Чеснок — 2 бас
Ұнтақталған имбирь — 1 шай қасық

Дайындалуы:

1. Алма мен өрікті кубиктен турайсыз
2. Пиязды да солай майдалаңыз.
3. Тереңдеу ыдысқа дайындалған өрікті, алма мен пиязды салыңыз. Шекер, уксус, имбирь қосыңыз. Бұрыш пен шекерді қалауыңызша қосыңыз. Орташа отта қайнатыңыз, қоюланғанша араластырыңыз.
4. Асхана комбайнының көмегімен соусты араластырыңыз. Соус дайын. Оны тоңазытқышта сактауға болады. Ас болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика