Қатпарланған шығыс пәтір наны

Қоспалары:

Ұн — 300 г

Су — 160 мл

Тұз — 1/2 шай қасық

Қатпарлы Нан (слоёный пəтір).
Қамырына:
Ұн кажетінше (кімге канша мөлшерде )
Суйык май 3-ас қасық
Тұз қажетінше
Салмасына(начинка)
Малдың майы
Сұйықмай (көп емес)
Жуа
Жылы суға тұзды ерітіп аламыз ұнға майды кұямыз,жылы суымызды куйып қамыр илейміз .Қамыр орташа көлемде жұмсақ болуы керек(аса былшылдаған жұмсақта ,аса қатты да емес)бөлшектерге бөліп үстін жауып демалдырып коямыз
Осы уақытта салмасын (начинкасын)дайындаймыз
Малдың майын майдалап тұраймызда отқа коямыз. Шұжғыралған соң үстіне майдалап тұралған жуаны саламыз ,отты орташа деңгейге коямыз. Жуа жұмсарғансоң екі ас қасық суйыкмай кұямыз.
Камырды алып жукартып жаямызда салманы саламыз. Оны рулет тəрізді ораймыз. Келесі камырдыда солай жасаймыз. Осы аралыкта пешті қосып қыздырып қоюды ұмытпаңыз
Рулет тəрізді оралған қамырды жаямыз қызып тұрған пеште пісіреміз
Əпкімнің пеші əртүрлі менікі градус қөрсетпейт мен ең жоғары дəрежесіне коямын нандарды солай пісіремін .Ұнайды деген ойдамын
Ас болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика