Бұрышты қысқа сақтаймыз

 

Құрамы:

қызанақ — 4 кг
болгар бұрышы — 5 кг
қант — 1 стакан
тұз — 2 ас қ
май — 1 стакан
сіркесуы 9% — 2 ас қ

Дайындау:

Қызанақты етөткізтеш өткіземіз, бұрышты 4-6 бөлікке бөлеміз. Қызанақты кастрөлге құйып, қант, тұз салып, қайнатамыз. Қайнаған соң, бұрыш пен май қосамыз. 30 минут қайнатамыз. Оттан алып, сіркесу құямыз. Банка жабамыз.

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика