Француз алма пирогы

 

Бізге қажет болады:

— 10 ас қасық ұн
— 8 қасық сүт
— 4 ас қасық сүйық май
— 2 жұмыртқа
— разрыхлитель
— 3-4 алма

үстіне:

— 100 гр сары май
— 150 гр қант
— 2 жұмыртқа

Ұн мен разрыхлитель, сүт, май мен жұмыртқа араластырыңыз. Алманы аршып, жұқалап тұраңыз да, қамыр үстіне тізіңіз. 180С духовкада 20 минуттай пісіріңіз. Піскенге 5 минут қалғанда үстіне құйылатын заттарды араластырыңыз: сары майды қайнатып, ішіне қант езіңіз. Суытып, жұмыртқа қосыңыз. Бәрін араластырып, пирогтың үстіне төгіп, қайта духовкаға қойып, тағы 20 минут пісіріңіз. Асыңыз дәмді болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика