Қажетті заттар:

Ет
Сәбіз
Картоп
Пияз
Күнбағыс майы
Ұн

Дайындалуы:

Бесбармақ сияқты етті қайнатып, оған сәбіз, картоп, пиязды саламыз. Қамырын илеп, жұқалап жаямыз. Күнбағыс майын бір тегіс қылып жағып шығамыз. Қамырды орап манты қазанға салып 40,50 минут қойып пісіріп аламыз. Дайын болған қамырды кеспе сияқты жіңішкелеп турап легенге саламыз. Тұздық жасап қамырдың үстіне саламыз. Тұздықтың мына түрін жасасаңыз да болады. Пиязды майға қуырып, тұз, томат саласыз.
Қамырдың үстіне ет, сәбіз, картоп, пияз салғасын бір кесе сорпаны қуйып шығасыз. Асымыз дайын.

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика