Орео печеньесі

Керекті заттар:

150гр жылы сары май
300гр ұн
1 шай қасық разрыхлитель
60гр какао
150гр қант
2 жұмыртқа
1 шай қасық ванилин

Креміне:

100гр жұмсақ сары май
250гр ұнтак қант
1 ас қасық сүт
1 шай қасық ванилин

Жасалуы:

Сары май мен қантты араластырамыз миксермен. Онын үстiне жұмыртқа мен ванилин қосып бірнеше минут, қант ерігенше араластырамыз. Басқа ыдыста ұн, какао, разрыхлительді араластырамыз. Осыған манағы араластырган сары майымызды қосамыз да, қасықпен жақсылап араластырамыз. Оны столдын үстіне қойып, қамыр илейміз. 3 бөлікке бөлеміз. Әр үш бөлікті әр салафанға салып, тоназтқышқа саламыз бірнеше минутка. Крем жасаймыз. Сары майды миксер мен араластырамыз да, ванилин қосамыз. Араластырып болған сон, бірте- бірте ұнтақ қантты қосамыз. Араластырып турамыз. Сүт қосамыз да араластырамыз. Тестоға көшейік. Әр бөлікті оқтаумен жаямыз. (қалындығы шамамен 3-5 мм) Стақанмен формасын шығарамыз. Табаға пергамент қағазын төсейміз де, печеньелерді саламыз. Алдын ала қыздырылған пешке, 190 градуста 10 мин пісіреміз. Кремді салафанға саламыз да, шетін теземіз.Кондитерский мешокка салсаныз болады. 2 печеньени алып, біреуіне пакет арқылы крем жағамыз да, үстіне еінші печеньені қойып, басамыз. Печенье дайын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика