Қызылша қосылған хрен тіскебасары

Қоспалары:

500 г хрен,
1 кг свёкла
1 шай қасық тұз,
2 шай қасық шекер,
9% уксус

Дайындалуы:

1. Қызылшаны тазалап, теркадан өткізіңіз.
2. Хренды жуып, тазалап, сосын майда теркадан өткізіңіз.
3. Қызылша мен теркадан өткен хренді араластырыңыз. Тұз, шекер жəне уксус қосыңыз.
4. Стериленген банкілерге құйып бұрап тастаңыз.

Ас болсын!

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика