Үй ірімшігі

 

Құрамы:

1 литр сүт
1 ас қасық тұз
200-300 г. қаймақ
3 жұмыртқа

Дайындау:

1. Сүтке тұз қосып ысытамыз.
2. Жұмыртқа мен қаймақты араластырамыз.
3. Сүт қайнағанда, қаймақ пен жұмыртқаны қосып, бес минут қозғап ысытамыз. Массасы бөлініп шыққанда, елеп аламыз.
4. Бірнеше сағаттан кейін дайын. Ас болсын!

 

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика