Сүтті корждар

Құрамы: (10 дана әзірлеу үшін)
400 гр ұн
200 гр қант
100 гр сары май
1 дана жұмыртқа
80 мл сүт
0,5 шай шасық қопсытқыш (разрыxритель)
5гр ваниль қанты

Дайындалу жолы:

Жұмсартылған сары майды қантпен араластырамыз. Енді сүт пен қопсытқышты қосып, араластырамыз. Кезек ұнда! Содан кейін 7-10 мм қалыңдықта жаямыз. Корж пішіні бірдей болсын десеңіз, арнайы формамен кесіңіз.
Листке ас қағазын төсеген соң, пешті 180 градусқа қойып, қыздырамыз. Кесілген қамырды саламыз. Қызарғанша 15 минут пеште ұстау қажет. Тек одан ұзақ ұстауға болмайтынын ұмытпаңыз.

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика