Мақта бисквит

▪️Қоспалары:
•сүт 105 мл,
•крем-чиз 100 гр.
•сары май 50 гр.
•желтоктар 6 шт.
•ұн 120 гр.
•шекер 120 гр.
•белок 6 шт.
•ванильді шекер

▪️ 1) Духовканы 160 градуска қыздырамыз.
2) Ыдысқа сүт, кілегей ірімшік жəне майды араластырамыз. Орташа отқа қоямыз. Үнемі қозғап қайнатамыз. Масса біркелкі болғанда оттан алып суытып қоямыз.
3) Желтокты көлемді көбіктенгенше қозғаймыз. Сосын жаймен сүт сұйықтығына қосамыз, бір келкі болғанша қозғаймыз. Соңында ұн мен крахмалды қосамыз.
4) Жеке ыдысқа белок пен шекерді жұмсарғанша қозғаймыз.
5) Пайда болған сұйықтықты формаға құямыз. Ол формаға пісіруге арналған қағазды төсейміз. Оны қыздырылған духовкаға саламыз. 160 градус ыстыкта 25 минут пісіреміз. Сосын оны 135 градуска төмендетіп, тағы 55 минут пісіреміз. Астарыңыз дәмді болсын!