✔ Печенье — 300 г
✔ Грек жаңғағы бір уыс ✔ Сары май — 100 г
✔ Сүзбе (творог) — 500г ✔ йогурт — 300гр
✔ Қант — 1 стакан
✔ Желатин — 20 г ✔ Су — 120 г
Дайындалуы: Желатин мен суды араластырыңыз. Көтерілгенше (до набухания) Печенье мен жаңғақты блендермен үгітіп алыңыз.
Еріген сары май қосып, араластырыңыз.
Формаға салып, тегістеңіз.форманың түбіне пергаметті қағаз қолдансаңыз болады
Тоңазытқышқа қатқанша салып қойыңыз.шамамен 1 сағ.
Сүзбе мен қантты блендермен біртегіс езіңіз.
Артынан йогурт қосасыз.
Желатинді водяной баня арқылы ерітіп (қатты ысытып, қайнатып жібермеңіз!), массаға құйыңыз. Араластырыңыз.
Тоңазытқыштан печеньеден жасалған «қалыбымызды» алып шығыңыз. Үстіне сүзбелі массаны құйыңыз.
Тоңазытқышқа салыңыз, әбден қатсын.
Бетін қалауыңызша сәндеңіз.
Мен жаңғақпен сәндедім.