?‍?сізге керегі?‍? (менен 13 бризоль шықты)
?Сиыр етінің фаршы — 800 гр
?Жұмыртқа — 10 дана
?Майонез
?Қызанақ — 2 үлкен
?Сарымсақ (чеснок) — 3-4 шт
?Қияр — 1 дана
?Сыр
?Бұрыш,тұз
?Сұйық май — қуыру үшін

Дайындалуы:

фаршты еттартқыштан 2-3 мәрте өткізесіз. Бір ыдысқа фаршты 1 жұмыртқа,тұз,бұрышын салып араластырасыз.

фаршты 10 немесе 13 бөлікке бөлесіз де,домалақтап қоясыз.

2 целофанның ортасына фаршты салып,оқтаумен жаясыз.Бетіндегі целофанды бірінші,2-ші целофанмен жұмыртқаның үстіне түскенде аласыз.

бір ыдысқа жұмыртқаларды салып барынша венчикпен араластырасыз.

бір жайпақ тарелка алып жұмыртқаңызды құясыз.Жайылған фаршты саласыз.

табаға тарелкадан сырғытып саламыз.Омлет жасағандай қуырамыз,екі жағынан.

сарымсақты өткізгіштен (теркадан) өткізіп аламызда,майонезбен араластырамыз немесе фотодағыдай дайын соус ала салуыңызға болады

дайын соусыңызды дайын тамақтың фарш тұрған жағына жағып,қызанақ,қияр,сыр салып орайсыз. Ву-а-ля бризоль дайын!