Бұрышты қысқа сақтаймыз

 

Құрамы:

қызанақ — 4 кг
болгар бұрышы — 5 кг
қант — 1 стакан
тұз — 2 ас қ
май — 1 стакан
сіркесуы 9% — 2 ас қ

Дайындау:

Қызанақты етөткізтеш өткіземіз, бұрышты 4-6 бөлікке бөлеміз. Қызанақты кастрөлге құйып, қант, тұз салып, қайнатамыз. Қайнаған соң, бұрыш пен май қосамыз. 30 минут қайнатамыз. Оттан алып, сіркесу құямыз. Банка жабамыз.

Қызықты

Желе салаты

Құрамы: Сәбіз - 200 грамм, Жасыл бұршақ - 200 грамм, Картоп -...

Баланы жазасыз тәрбиелеу жолдары.

  Ата-ана баласына балалық шағында қандай сезімдерді көрсеткен болса, бала...

Перзентханаға не алып бару керек?

Жүктіліктің соңғы апталары жақындаған сайын әрбір ананың бойында қорқыныш...

Шоколад және маскарпоне қосылған тәтті десерт

Қажетті заттар: Печенье (талғамыңызға сай) 250 г  маскарпоне ірімшігі ...

Үндік еті жəне картошкадан жаркое

Қоспалары; Индейка -500гр Жуа 2шт Сəбіз -1шт Қызанақ -2шт Картошка -3шт Өсімдік майы -100мл Кавказ дəмдеуіштері Тұз...