Бисквитті торт заварной креммен

Құрамы:

Бисквитіне:
5 жұмыртқа
1 стакан шекер
1 стакан ұн
1 шәй қасық разрыхлитель

Креміне:
250 г сүт
100г шекер
жұмыртқаның сарысы(желток)
40г ұн.

Дайындау жолы:
Кремді дайындау үшін сүтті газга қоямыз,қайнатып алып,шекер салып жайлап араластырып тұрамызда, ұнды себелеп, тез тез араластырамыз, комочектар қалып қалмас үшін. Жұмыртқанын сарысын салып, араластырып, жай отта қоюланғанша араластырып қоямыз, заварной креміміз дайын. Кремді суытып қоямыз.
Бисквит: жұмыртқаның ағы мен сарысын ажыратып, ағын миксермен шекер араластырып отырып взбивать етеміз, сарысын бөлек араластырамыз шекердің жартысын қосып. Ұн мен разрыхлительді ситодан өткізіп алып, араластырып, формамызға пісіріп аламыз. 250гр-та 25 минуттай пісіріп аламыз. Мен бетіне белковый крем жағып, шоколад ерітіп, целлофанга құйып ,кішкене тестім де торттын бетіне сеуіп шықтым. Ас болсын!

Қызықты

Кішкентайыңыз неге қорқақ?

Баланың қорқыныш сезімі – бұл не? Ұйқысының бұзылуы немесе...

Шынтақ терісінің кұрғақтығы нені білдіруі мүмкін?

Кейде шынтақ терісінің қатты əрі құрғақ болатынын байқадыңыз ба?...

Йогурт жəне дəмді киви мен банан қосылған жеңіл торт

Қоспалары: Корж үшін: құмды печенье -  200 г сары май -  75...

Хворост балмен

Қажетті заттар: Сүт жылы - 250 мл Жұмыртқа  - 2 шт Қаймақ...

Асқабақ майы

  Асқабақ майы - ең сапалы табиғи май болып...