Құрамы:
Бисквитіне:
5 жұмыртқа
1 стакан шекер
1 стакан ұн
1 шәй қасық разрыхлитель
Креміне:
250 г сүт
100г шекер
жұмыртқаның сарысы(желток)
40г ұн.
Дайындау жолы:
Кремді дайындау үшін сүтті газга қоямыз,қайнатып алып,шекер салып жайлап араластырып тұрамызда, ұнды себелеп, тез тез араластырамыз, комочектар қалып қалмас үшін. Жұмыртқанын сарысын салып, араластырып, жай отта қоюланғанша араластырып қоямыз, заварной креміміз дайын. Кремді суытып қоямыз.
Бисквит: жұмыртқаның ағы мен сарысын ажыратып, ағын миксермен шекер араластырып отырып взбивать етеміз, сарысын бөлек араластырамыз шекердің жартысын қосып. Ұн мен разрыхлительді ситодан өткізіп алып, араластырып, формамызға пісіріп аламыз. 250гр-та 25 минуттай пісіріп аламыз. Мен бетіне белковый крем жағып, шоколад ерітіп, целлофанга құйып ,кішкене тестім де торттын бетіне сеуіп шықтым. Ас болсын!