Қамырына:
Сүт – 100гр.
Тұз – 0,5ш.қ.
Куркума – 1ш.қ. (қалауыңыз бойынша, мен бояуыш ретінде қолдандым, қамырға сары түс береді).
Ұн керегінше.
Салмасына:
Сəбіз – 1шт.
Пекиндік қырыққабат – 100гр.
Аскөк.
Көкпияз – 0,5бумасы.
Тұз шым-шым.
Сұйық май. (Қамырды майлау үшін).
Дайындалуы:
Сүтке куркума мен тұзды қосып жақсылап араластырыңыз. Қамырды қатты илеп, біраз уақыт демалдырыңыз. Қамырды барынша жұқа етіп жайып, сұйық майды жағамыз. Үккіштен өткізілген сəбізді және ұсақ туралған көкөністерді,тұзды жақсы араластырып жайылған қамырға саламыз. Қамырды рулет етіп орап, майланған мантоваркаға салып 25 минут пісіреміз.
P.S. Салмасын өз еркіңізбен өзгертуге болады.
Астарыңыз дәмді болсын!