Қамырына:
-Жұмыртқа 2шт.
-0,5ст сут.
-ұн 2ст.
-Дрожь 0,5ч.л
-Сары май 50гр.
-Разрыхлитель 1шай касык.
-Тұз 1шым — шым.

Салмасына:
-Фарш 200гр.
-Пияз 2шт.
-Зра.
-Тұз.
-Бұрыш.

Дайындалуы:
-Суттi отқа қойып жылытып,бетiне сары майды салып араластырамыз.Оттан алып қалған қоспаларды салып қамыр илеймiз.
Бетiн жауып,1сағат тоңазытқышқа қоямыз.
-Салмасын дайындау үшiн,пиязды турап фаршқа саламыз.Зіра,тұз,бұрыш қосып араластырамыз.
-Дайын қамырды алып,жұқалап дөңгелектеп жаямыз.Төмендегi фотодай етiп,арасына салмасын саламыз.Табаны майлап қоямыз. Қамырды нығыздап салудың қaжетi жоқ. Пicкен соң өзi жабысып калады екен.Пеште 180*та 45 минут пicipемiз. Ас болсын.