Құрамы:

1 ст сут
3 ст.л май
1 ч.л туз.кант.дрож

Керегінше ұн.

Дайындау жолы:

Жылы сутке май, тұз, қант, дрож салып жұмсақ қамыр илейміз. Жылы жерге 3 есе көтерілгенше қоямыз. Қамырды 2ге бөлип формага келтіріп жайып 10 мин бетін жауып коямыз.

Салындысы:

300-200гр фарш
2-3 шт пияз
0,5 ст томат пастасы не колдан жабылган   помидор салаты.
2 шт сол.огурцы
2шт жумыртка
2 ст.л мойонез

Дайындау жолы:

Фарш пен пиязды 5 минут қуырып аламыз. Камырдың бетіне томат пастасын жағып, фаршты, қиярды майдалап турап саламыз. Бір ыдысқа жұмыртка мен майонез араластырып қасықпен устіне құйып шығамыз. Алдын ала қызыған пеште, табаға май жағып пісіреміз.(Жогарыдагы салындысын 2 қамырға теңдей бөліп салымыз. Сыр қоссаңыз да болады.

Ас болсын!