Қажетті өнімдер:

Лаваш үшін:

1 стакан сүт
ұн
тұз
дрожь

Iшiне:

2 пияз
300 гр фарш
сәбіз

Ашытқыны жылы суға ерiтiнiз. Көпiршiктене бастаған кезде, сүтке қосыңыз. Тұз бен ұн қосып жұмсақ қамыр илейміз. 30 минутқа жылы жерге қойып қойыңыз. Қамыр көтерілгенше, фарш пен пиязды қуырыңыз, сәбіз қосып араластырыныз. Көтерілген қамырдан аз-аздан бөліп, улкен шелпектер жайыңыз. Майсыз табада асты үсті қызарғанға дейін пісіресіз. Дайын лаваштарға еттен қойып, ораңыз.