Шоколад құймақтары

Құрамы:

Ұн – 300 г.
Лимон шырыны – 5 мл.
Қант – 60 г.
Жұмыртқа – 1
Сода – 2 г.
Айран- 400 мл.
Какао ұнтағы – 40 г.
Күнбағыс майы – 60 мл.

Алдымен лимон шырынын, қант пен жұмыртқаны жақсылап араластырып аламыз.

Одан соң оған ұн, сода мен какао ұнтағын және соңынан айранды қосамыз.

Ұн қосылғаннан кейін жақсылап араластырып отыруды ұмытпаймыз.

Дайындағанымыз қою болуы керек.

Тұрғызбай, тез қуыруға кірісеміз. Алдымен майды қыздырып алып, құймақты екі жағынан да жақсылап қыздырып қуырамыз.
Асыңыз дәмді болсын!

Яндекс.Метрика