Қамырына:

Жылы сүт — 2 стақан
Жұмыртқа — 1 дана
Сары май немесе маргарин-120гр
Қопсытқыш — 1 шәй қасық
Ашытқы — 1 шәй қасық
Шекер — 150-200гр
Тұз

Дайындалуы:

Кесеге ашытқы, бір салым тұз, жарты шәй қасық шекерді салып үстіне жылы су құямыз, ашытқының көтерілгенін күтеміз.
Ал енді жоғарыдағы қоспаларды араластырып үстіне дайын болған ашытқымызды құямыз.
Ұнды аз-аздап салып араластырамыз, жұмсақ қамыр илейміз.
Қамыр көтерілгенше күтеміз
Ал қамыр дайын болғасын қалаған тәтті бөлкелеріңізді пісіре беріңіз
Бетіне жұмыртқаның сарысын жағамыз , мен мак пен шекер септім.
Менің пісірген бөлкелерім төменде көрсетілген.