Қуырдақ

Бізге керегі:

1 кг ет
500 г өкпе
500 г бауыр
300 г жүрек
200 г бүйрек
300 г құйрық май
2 бас пияз
1 шай қасық бұрыш
1 ас қасық тұз қажет

Қуырдақ дайындау:

Ең алдымен қызып тұрған қазанға іш майды немесе құйрық майды турап салып шыжғырып алады да, алдымен үстіне туралған өкпе, жүректі, ішек-қарынды, мойын, төстік еттерін салып, қазанның отын қатты жағып 15-20 минут қуырады. Содан кейін бауырды салып, үстіне бүрыш, пияз қосып, әбден піскенше қуырады. Тұзды татымына қарай салады. Әбден піскен қуырдақты табаққа салып, дастарқанға қояды.

Қызықты

Спермограмма — еркек бедеулігінің диагностикасы

Спермограмма деген не? Спермограмма деп сперманы (шәует) сандық және сапалық тексеру...

Зәйтүн майының пайдасы

Тері нәрестенікіндей бола бастайды... Зәйтүн майы басқа майларға қарағанда...

Тəттіні дұрыс жеңіз!

 Тəттіні дене пішімге артық салмақ келтірмей қалай жейміз? Тəттіні дұрыс...

Болашақ аналарға арналған киім мен аяқ киім

Жүкті кезінде әр әйел (әсіресе бірінші сәбиі болса) киім-кешектерін...

«Алматы» салаты

Құрамы: сиырдың 400 грамм еті, ірілеу 1 түйір картоп, 1,5...