Құрамы:
? 500 мл айран
? 1 жұмыртқа
? 1/2 шай қасық тұз
? 1 ас қасық қант
? 1/2 шай қасық сода
? 3 ас қасық сұйық май
? 1,5 стақан су
? 250 гр ұн
✅ Дайындалуы:
Айран, жұмыртқа, қант және тұзды салып миксермен араластырамыз.Содан соң ұн мен соданы қосып миксермен араластырамыз.Сосын су қосып миксермен араластырамыз. Сосын күнбағыс майын қосамыз да қасықпен араластырамыз. Сұйық қоспа дайын болды. Енді сковордкамызға аздап май жағамыз, жабысып қалмау үшін.Содан соң үлкендеу ожау немесе қасықпен тестомызды бір-бірлеп құйамыз. Екі жағы алтын түске енгенше пісіреміз.