Қоспалары:

қамырына:
жұмыртқа 2 шт.
Кумшекер 00 гр.
разрыхлитель 1.5 толы шай қасық
сары май 120 гр. еріту керек
ұн 350-400 гр.

начинка үшін:
черника 200-250 гр.

заливкасына:
жұмыртқа 2 шт.
қаймақ 180 гр.
шекер 100 гр.
ұн 2 ас қасық

Қамырға қажетті қоспаларды кезекпен қосып, араластырасыз. Ең соңында ұнды порция қылып қосыңыз. Қамыр жұмсақ пластиллин сиякты болуы керек. Тоңазытқышқа салып қойыңыз.
Заливка жасаймыз. Жұмыртқаны жарып, қаймақ, шекер, ұн қосамыз. Араластырамыз. Ұнды қалыпқа орналастырыңыз. Жемістерді саоыңыз, заливка құйыңыз.
25-35 мин пісіріңіз. Пирогты толықтай суытып тек сосын кесіңіз.