Құрамы:
Макарон (Сұлтан) – 0,5 пакет
Пияз – 1 дана
Фарш – 300 гр
Сарымсақ- 1-2 түйір
Томат пастасы – 1 асқасық
Аскөк (петрушка, укроп) -3-4 талдан
Қызанақ – 1 дана
Болгар бұрышы – 1 дана
Тұз
Қара бұрыш
Алдымен макарондарымызды пісіріп дайындап қоямыз. Піскеннен кейін жабысып қалмас үшін салқын суға жуып алыңыз. Табамызға сұйық май құйып, майдалап туралған пияз + фарш +томат пастасы + сарымсақты қосып қуырамыз Болгар бұрышын салып тағы да қуырамыз қызанақ салып, барлығын бір араластырып тұз, қара бұрышын салып макаронға аскөк турап,табаға салып, 2 минут қуырамыз Асымыз дайын
АС БОЛСЫН!