Құрамы:

Макарон (Сұлтан) — 0,5 пакет
Пияз — 1 дана
Фарш — 300 гр
Сарымсақ- 1-2 түйір
Томат пастасы — 1 асқасық
Аскөк (петрушка, укроп) -3-4 талдан
Қызанақ — 1 дана
Болгар бұрышы — 1 дана
Тұз
Қара бұрыш

Алдымен макарондарымызды пісіріп дайындап қоямыз. Піскеннен кейін жабысып қалмас үшін салқын суға жуып алыңыз. Табамызға сұйық май құйып, майдалап туралған пияз + фарш +томат пастасы + сарымсақты қосып қуырамыз Болгар бұрышын салып тағы да қуырамыз қызанақ салып, барлығын бір араластырып тұз, қара бұрышын салып макаронға аскөк турап,табаға салып, 2 минут қуырамыз Асымыз дайын

АС БОЛСЫН!