✔Құрамы:
Фунчоза вермешелі
3 дана орташа қияр
2 дана қызыл болгар бұрышы
Сиыр еті қалауыңызша
Тұз қажетінше
Ұнтақталған қара бұрыш керегінше
Сәбіз 2 дана
Пияз 1,5 дана
Соевой соус 1,5 ас қасық
Чим чим фунчозаға арналған дәмдеуіш 1 дана
Қуыруға сұйық май
ақжелкен 1 бумасы

✔Дайындалуы:
Алдымен етті жіңішке,ұзынша етіп турап аламызда аздап майға қуырып,су құйып,жай отта жұмсарғанша пісіріп аламыз.Сосын суы тартылған соң пиязды жартылай шеңберлеп тураймыз да қосамыз,қуырамыз.Болгар бұрышын жіңішке ұзынша етіп,немесе қалауыңызша турап,тұз,қара бұрышты қосып,1-2қуырамыз.Отты өшіріп сарымсақты ұсақтап турап қосамыз.Фунчоза вермешелін ыстық қайнап тұрған суға 10 минутқа қсалып қоямыз.Немесе мин суға салып,отқа қойып қайнатамыз.(7 мин)сосын вермешелді сүзіп аламыз да,қайшымен бірнеше рет кесеміз, оған Соя,жаңағы қуырылған етті қосамыз.Қиярды,сәбізді кәріс үккішінен (корейская тёрка) өткізіп қосамыз.Ақжелкен (петрушка)ұсақтап тураймыз,чим чим дәмдеуішән қосып жақсцлап араластырамыз.Тұзы кем болса тұз қосамыз.