Ана мен бала сайты — anamenbala.kz

Голубцы

Салмасына:

  • фарш
  • тұтас орамжапырақ
  • піскен күріш 1 кесе
  • сәбіз 2-3 дана
  • пияз 1 дана
  • жұмыртқа 1 дана
  • қара бұрыш
  • тұз.

Жасалу жолы:
Күрішті шала пісіріп алып, туралған етке қосамыз. Оған ұсақталған пияз, тұз бен бұрыш қосып салманы әзірлейміз.
Қырыққабат түбінің әр жерінен пышақпен сәл ғана кесіп, ыстық суға салып қайнатамыз.
Қырыққабаттың жапырақтары бөліне бастағанда судан шығарып, жапырақтарын сылып аламыз.
Дайын жапырақтарға салмадан салып, ораймыз. Оны қайнап тұрған судың буына 30-40 минут пісіреміз.
Тұздық: Жуа, сәбіз, картопты төртбұрыштап турап, қуырамыз. Үстіне қызанақ пен тұз, бұрыш қосамыз. Барлығын қуырғаннан соң ыстық су құйып, жәй отта бұқтырамыз.
Дайын тұздығымызды голубцы бетінен құйып, аскөкпен сәндейміз.

Жарнама

error: !!!Мақалаларды рұқсатсыз пайдалануға болмайды!!! Сайттағы мақалаларды тек қана жеке басыңыздың қажеттілігі үшін пайдалануға немесе ағартушылық мақсаттарда ғана көшіруге болады. Мақалаларды сайт әкімшілігінің жазбаша рұқсатынсыз коммерциялық баспа өнімдерінде жариялауға, теле-радио хабарларға пайдалануға және басқа да коммерциялық мақсаттарға пайдалануға болмайды. Мысалы, газет-журналдарда жариялау, телебағдарлама сюжетіне пайдалану сынды әрекеттер редакцияның жазбаша рұқсатынсыз жасалмау керек.
Яндекс.Метрика